Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:03 pm

FOTO-UBOD Vozači rikši ‘zatrpani’ poslom

Piše A. A.

Kako su pristigla čak tri kruzera u Split, vozači rikši imali su ‘pune ruke’ posla. Uglavnom su se obilazile najljepše destinacije među kojima su Bačvice, Sustipan, Vidilica i južna strana Marjana.


Foto: Joško Jaković

Joško Jaković, Splićanin koji ih je fotografirao te nam ustupio fotografije, kazao nam je kako ga je iznenadilo kako je među vozačima rikši bilo stranaca koji su na ‘solidnom’ engleskom jeziku predstavljali prirodne ljepote i pričali o povijesti grada kao da su cijeli život proveli u Splitu. 

‘Vidio sam da su turisti u sve te priče bili uživljeni i strastveno komunicirali, pa me uhvatila nekakva sjeta i sve mi neki upitnici bili iznad glave’, podijelio je s nama svoje dojmove. 


Foto: Joško Jaković

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)