Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:17 pm

Filip Kotromanović novi predsjednik udruge Studenti Cetinske krajine

Piše A. A.

Na redovnoj izborno-izvještajnoj skupštini, održanoj 14. listopada 2023., izabrano je novo vodstvo udruge Studenti Cetinske krajine. 

Za predsjednika je izabran Filip Kotromanović, za potpredsjednike Dora Prolić i Frano-Filip Vuković. U Upravni odbor udruge izabrani su: Luca Gašpar, Ivan Galić, Magdalena Galić, Ivan Pavić, Lovre Sablić, Marta Šimić, Dora Prolić, Frano-Filip Vuković i Filip Kotromanović. Nadzorni odbor čine: Krešimir Bikić, Krešimir Odrljin i Domagoj Marinović.

U prethodnom, izvještajnom dijelu sada već bivši predsjednik Krešimir Bikić podnio je financijsko izvješće i izvješće o radu udruge u protekle dvije godine. Oba su jednoglasno prihvaćena. 

Foto: Studenti Cetinske krajine

Novoizabrani predsjednik zahvalio je članovima na iskazanom povjerenju kao i prethodnom vodstvu udruge na dosadašnjem radu. Pozvao je sve studente da se aktivno uključe u rad udruge na obostrano zadovoljstvo. Naime, udruga se kroz 18 godina svog postojanja dokazala kao autentični predstavnik studenata i pravi promotor Cetinskog kraja, koja uz to pruža studentima dodatne sadržaje i podršku. 

Studenti Cetinske krajine svoje aktivnosti nastavljaju organizacijom svete mise povodom početka nove akademske godine koja će se održati u subotu, 21. listopada, s početkom u 19 sati u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, nakon kojeg će uslijediti prigodno druženje i domjenak.

Foto: Studenti Cetinske krajine

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)