Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
12:28 pm

BlockSplit pokreće seriju Web3 meetupa u Splitu

Piše P. I.

BlockSplit, najveća Web3 konferencija u srcu Mediterana, najavljuje ovim putem prvi BlockSplit meetup u partnerstvu s ETH Belgrade.

Ovom inicijativom BlockSplit nastavlja svoju misiju izgradnje Web3 i lokalne zajednice s aktivnostima tijekom cijele godine. Njihov prvi meetup, ‘ETH Belgrade x BlockSplit DeFi Meetup’ održat će se 3. studenog 2023. u 18.00 sati u coworking prostoru The Works u Splitu.

BlockSplit meetupi imaju za cilj pružiti platformu za razmjenu znanja u području Web3, razmjenu iskustava i jačanje Web3 zajednice. Meetupi su otvoreni za sve blockchain entuzijaste i one koje zanima svijet decentraliziranih financija (DeFi).

‘ETH Belgrade x BlockSplit DeFi Meetup’ predstavit će dva istaknuta govornika iz DeFi prostora koji će sa sudionicima podijeliti svoja znanja i iskustva.

Token Brice je nezaustavljivi DeFi fan posvećen podršci rasta DeFi protokola koje pokreće nepromjenjivi kod. On je suosnivač DeFi France, DeFi strateg u Liquity Protocolu i LuchadoresNFT fanatik.

Kenny White, osnivač i glavni ekonomist Cowri Labsa, poznat je po svom radu na osnivanju Shell Protocol-a. Shell Protocol utire put za budućnost internetskog novca, pružajući veliku likvidnost i zamjenjive LP tokene korisnicima.

Broj mjesta na meetupu je ograničen te BlockSplit i ETH Belgrade pozivaju sve zainteresirane da se registriraju i osiguraju svoje mjesto na meetupu. Za registraciju posjetite poveznicu

Ovim meetupom BlockSplit započinje seriju Web3 meetupa u Splitu, a ETH Belgrade pokreće inicijativu gostujućih meetupa ‘ETH Belgrade x’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)