Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:45 pm

UBIO IH HAMAS Tijela peteročlane obitelji pronađena u zagrljaju

Piše M.K.

Aviv (54), Livnat (49), Rotem (19), Yonatan (17) i Yiftach (15) Kutz smrtno su stradali u napadu Hamasovih terorista na njihovu kuću u Kfar Azi 7. listopada. Cijela obitelj je izbrisana, piše The Times of Israel. Nakon što su prvotno ubrojeni među nestale, susjedi iz kibuca pronašli su ih zajedno u krevetu, s ocem Avivom u zaštitničkom zagrljaju, prenosi Index.

Livnat, koja je ovaj mjesec trebala proslaviti 50. rođendan, rođena je tijekom Jomkipurskog rata. Bila je grafička dizajnerica koja je pokrenula obrazovnu inicijativu pod nazivom Radionica koja je integrirala drevne rukotvorine u školske programe u regiji Shaar Hanegev na jugu Izraela.

Sinovi su se bavili košarkom

Aviv je bio zamjenik direktora konzultantske tvrtke i bavio se poljoprivrednim poslovima. Kći Rotem bila je vojnikinja koja je obučavala novake. Sinovi Yonatan i Yiftach bili su učenici internata Kfar Hayarok u Ramat Hasharonu i košarkaši u omladinskom programu Hapoela. Sanjali su da postanu profesionalni sportaši. 

‘Svi su bili nevjerojatna djeca s ogromnim srcem. Imali su cijeli život pred sobom. Na dan kada su ubijeni trebali smo ih posjetiti. Aviv je organizirao godišnji festival zmajeva uz ogradu s Gazom kako bi im pokazao da samo želimo živjeti u miru’, kazala je njihova teta Adi Levy Salama za izraelske medije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)