Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
5:56 pm

POMOĆ BESKUĆNICIMA Uskoro humanitarni WineTaste u Splitu

Piše A. A.

‘Wine not do good?’ naziv je prvog projekta najmlađeg splitskog Rotary kluba ‘Split 305’ u suradnji s novim mjestom za ljubitelje vina u Splitu Bottiglia wine&deli te udrugom ‘Pisci za pisce’. Planiran je 27. listopada u 18 satu. 

Zamišljeni koncept je humanitarno-edukativnog tipa, odnosno WineTasting večer s humanitarnim ciljem. Prikupljene donacije idu za tisak knjige/tematske zbirke o beskućnicima, koju potpisuju objavljivani i nagrađivani književnici splitske udruge Pisci za pisce, dok će prihod od prodaje njihove knjige biti doniran za potrebe velikog projekta udruge MoSt ‘A di si ti?!’ u prosincu ove godine.

‘U prekrasnom ambijentu ljetne terase Bottiglia wine&deli na adresi Put Firula 37 kušat ćete više vrsta vrhunskih vina i zalogajčića, i to uz pratnju vrsnog sommeliera čiji je zadatak da utrenira vaša nepca. Također, za sve one koje vina oduševe, moći će i kupiti butelju/karton, što će također biti svojevrsna donacija ovom humanitarnom projektu’, ističu organizatori. 

Napominju da su prijave ograničene samo na 40 sudionika te da se donacijska kotizacija od 35 eura plaća na licu mjesta. Krajnji rok je do 20. listopada nakon čega će stiže potvrda o sudjelovanju. Online prijavnica dostupna je na poveznici

Također, svi koji žele napraviti dobro djelo za pomoć splitskim beskućnicima – mogu to napraviti uplatom bilo kojeg iznosa na poseban broj računa HR4523600001503318946.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)