Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:05 pm

MOJE TIJELO, MOJ IZBOR Edukativni susret Hrvatskog nadzemlja

Piše M.K.

Hrvatsko će nadzemlje u srijedu, 18. listopada 2023., održati susret pod nazivom ‘Moje tijelo, moj izbor!’ u suradnji sa Kliničkim bolničkim centrom Split. Koje su prednosti i nedostatci doniranja, može li se donirati nakon smrti, hoće li u budućnosti biti moguće uzgajati organe, samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti gosti predavači dr.sc. don Damir Šehić, mag.med.techn. Matea Puljiz i dr.med. Toni Lozančić, spec.anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20.30 sati. 

‘Budući da se radi o jako zanimljivoj i intrigantnoj temi, vjerujemo da će biti jako poučno i interesantno te Vas pozivamo da dođete. Na susretu će biti prikazani i dramski uraci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je zbor Mihovil sa župe sv. Mihovila na Kamenu’, poručuju organizatori.

Nakon susreta bit će organiziran prigodni domjenak.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)