Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:40 pm

JEDRENJE I ZABAVA Regata KUKA od 20. do 22. listopada u Splitu

Piše A. A.

‘KUKA nije samo obična regata; to je putovanje kroz različite dimenzije jedrenja. Ova jedinstvena manifestacija uspješno povezuje tradiciju i suvremenost, urbanu atmosferu i adrenalinske izazove. Sudionici imaju priliku doživjeti svu raznolikost jedrenja – od opuštajuće plovidbe do uzbuđenja regatnog natjecanja’, tako iz Jedriličarskog kluba Split najavljuju 16. izdanje ovog već tradicionalnog natjecanja.

Ističu kako već godinama privlači jedriličarske entuzijaste svih dobnih skupina. Bez obzira jeste li iskusni sportaš ili rekreativac, KUKA je, naglašavaju, mjesto gdje svi imaju jednaku priliku za natjecanje – od sportskih jurilica do obiteljskih krstaša. Nema prepreka za ulazak u svijet regatnog jedrenja.

Jedriličarski klub Split postaje epicentar jedrenja od 20. do 22. listopada 2023. godine. S obzirom na najave organizatora, KUKA vikend obilovat će uzbuđenjem i akcijom na moru.

‘KUKA – Kup Kaštelanskog zaljeva, osim što je prilika za jedno od najzanimljivijih regatnih jedrenja na Jadranu, isporučuje i najbolju zabavu na kopnu za sve zaljubljenike u more i vjetar. Ovaj događaj na jedinstven način povezuje uzbudljivo, natjecateljsko jedrenje na moru i najbolje organiziranu jedriličarsku zabavu na kopnu. 

Iz godine u godinu, KUKA privlači preko stotinu sudionika, a iznimna raznolikost čini ovu regatu posebnom. Svi, bez obzira na dob ili iskustvo, pozvani su da se prijave i okušaju u vještinama jedrenja’, poručuju. 

Prijave su otvorene do srijede, 18. listopada, što znači da je ostalo još nešto vremena za uhvatiti mjesto. Vrše se ispunjavanjem obrasca na linku

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)