Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:19 am

Iranski redatelj i njegova supruga izbodeni na smrt

Piše P. I.

Jedan od najznačajnijih iranskih redatelja, Dariush Mehrjui, i njegova supruga izbodeni su na smrt u subotu navečer. Zločin se dogodio u njihovoj kući u blizini Teherana. 

Ovaj 83-godišnjak bio je neizbrisivo povezan s novim valom iranske kinematografije, nakon što je 1969. snimio ‘Kravu’, jedan od prvih filmova tog pokreta.

‘Tijekom preliminarne istrage otkrili smo da su Dariush Mehrjui i njegova supruga Vahideh Mohammadifar ubijeni višestrukim ubodima nožem u vrat’, rekao je Hossein Fazeli-Harikandi, glavni sudac pokrajine Alborz, u blizini Teherana, piše The times of Israel.

Tijela je pronašla njihova kćer Mona kada je za vikend došla u posjet roditeljima. 

U izvješću se navodi da vlasti provode istragu i da se ne nagađa o motivu, iako se supruga posljednjih tjedana žalila da joj prijete putem društvenih mreža.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)