Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:05 pm

GLUMICA BABAN SE NAŠALILA ‘Tko ima pet predstava u tjednu? Aleksandra Prijović’

Piše A. A.

Glumica Katarina Baban na svojim društvenim mrežama otkrila je kako je čeka gust raspored tijekom sljedećeg tjedna. Naime, kako je napisala, u ponedjeljak igra predstavu u Zaboku, u utorak je u Orašju, srijedu u Samoboru, četvrtak u Bolu, petak u Prelogu, a subotu u Zagrebu. Našalila se kako je u nedjelju u ‘kovčegu’ i kako ‘jedva čeka umrijeti’.


– Pa ‘ko ima 5 predstava u tjednu? Aleksandra Prijović – našalila se Katarinina prijateljica tijekom dopisivanja o užurbanom tjednu, na što je glumica ipak ispravila kako je kod nje riječ o čak šest izvedbi.

Simpatičan razgovor s pošalicama Baban je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži.

Glumica radim punom parom, ako je suditi po rasporedu i zakazanim predstavama, a može se pohvaliti brojnim rasprodanim izvedbama monodrame ‘Puni pansion’ u kojoj je pokazala izniman glumački talent jer je tijekom predstave izmijenila više od dvadeset likova. Prva je to monodrama u karijeri ove svestrane glumice koja uz kazališne daske i dizajnira te je ponosna vlasnica brenda Lilith by Katarina Baban.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)