Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:36 am

DRAMA U KOŽINU Starac parkirao nasred ceste pa sprječavao policiju u radu

Piše P. I.

Zadarski policajci u četvrtak ujutro su postupali u Kožinu nakon što su dobili dojavu da je 74-godišnji muškarac parkirao vozilo na sredini kolnika i blokirao prolaz. 

Naredili su mu da makne vozilo, ali ih on nije poslušao već ej počeo vikati i sprječavati ih u obavljanju radnji zbog čega su nad njim upotrijebili sredstva prisile. 

Tada su im prišle 39-godišnjakinja i 71-godišnjakinja koje su ih nastavile onemogućavati u obavljanju dužnosti. 

Prije dovođenja u službene prostorije policije, muškarcu je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje je vikom i galamom nastavio s narušavanjem javnog reda i mira. 

Nakon toga su i muškarac i dvoje žene dovedeni na istraživanje. Starija žena i muškarac su prijavljeni zbog prisile prema službenoj osobi, dok je mlađa žena prijavljena zbog narušavanja reda i mira. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)