Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:19 am

Danijela Martinović i Marko Škugor u zagrljaju

Danijela Martinović i Marko Škugor najavili su duet ‘Ono nešto’, koji će biti objavljen večeras u 19 sati.

U kratkom isječku Danijela i Marko pjevaju zagrljeni. 

‘Ti, Ti si moje ono nešto, ne nađe to čovik često, srića pa sam naša ja. Ti, ti si ljubav mog života, moje pisme, prva nota, samo s tobom do kraja…’ – dio je to teksta njihovog dueta. 

Ranije je Danijela otkrila prve dojmove o novoj pjesmi.

– Kada mi je Marko poslao pjesmu ‘Ono nešto’ u demo verziji koju je tada sam pjevao, vozila sam se po gradu i odmah sam shvatila da ta pjesma zaista ima ono nešto. Nijednog trenutka nisam dvojila da je otpjevam zajedno s Markom… Jedva čekam da je čujete i da mi javite svoje dojmove… – napisala je u objavi Danijela.

Inače, Danijela je posljednju pjesmu ‘Vjerujem ljudima’ izbacila prije šest mjeseci, dok je Marko svoju posljednju pjesmu ‘Kad Bog nas u jedno spaja’ objavio u svibnju.

View this post on Instagram

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)