Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:20 am

Bura s olujnim udarima snizila temperature u Dalmaciji

Piše P. I.

Pretežno je sunčano, a na Jadranu i područjima uz njega sa zapada postupni porast naoblake, prognoza je DHMZ-a. U unutrašnjosti ujutro mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab, u gorju do umjeren sjeveroistočni. 

Na Jadranu će puhati jaka bura s olujnim udarima, a od sredine dana u postupnom slabljenju. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti većinom od 10 do 15, na Jadranu između 17 i 22 °C.

Za sutra se prognozira djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a na zapadu ponegdje sunčanije. Uz više oblaka na južnom Jadranu mjestimice je moguće malo kiše. U kopnenim predjelima ujutro lokalno magla, po kotlinama je moguć i slab mraz. Vjetar većinom slab, na Jadranu slaba i umjerena bura, a na južnom dijelu i jugo. 

Najniža jutarnja temperatura od 1 do 6, na Jadranu uglavnom između 10 i 15 °C, a najviša dnevna od 11 do 16, na Jadranu između 17 i 22 °C.

Zbog jakog vjetra objavljen je crveni meteoalarm za podvelebitsko područje dok je u Dalmaciji i na Kvarneru na snazi narančasto upozorenje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)