Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:50 pm

PRVO GOSTOVANJE Hrvatsko nadzemlje putuje u Frankfurt

Piše M.K.

Hrvatsko nadzemlje zajedno sa njihovim duhovnikom don Tomislavom Bašićem, pod okriljem Ureda za Pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, priprema se za prvo gostovanje u svojoj 14. sezoni djelovanja.

Gostovanje će se održati od 20. do 22. listopada u Hrvatskoj katoličkoj župi u Frankfurtu na adresi Bettinastraße 26, 60325. 

Hrvatsko nadzemlje, poznato po svojim iznimno duhovnim i zabavnim izvedbama za mlade, donosi svoj jedinstveni sadržaj u sklopu trodnevne duhovne obnove. Ovo gostovanje je posebno važno jer se odvija u Hrvatskoj katoličkoj župi u Frankfurtu na Majni, koja se ponosi svojom veličinom i statusom jedne od najvećih katoličkih župa u gradu i biskupiji Limburg. 

Program počinje u petak, 20. listopada, u 19.00 sati, kada će Hrvatsko nadzemlje izvesti svoj program u velikoj dvorani u blizini crkve sv. Ante na adresi Bettinastra. 26,60325 Ffm. Nakon toga, u 20:00 slijedi Sveta misa, a od 21:00 do 22:00 sati, vjernici će imati priliku sudjelovati u klanjanju pred Presvetim. 

Subota, 21. listopada, donosi drugi dan duhovne obnove, počinjući s programom Hrvatskog nadzemlja u 18.00 sati. U 19.30, bit će organiziran ispit savjesti, slijedi Sveta misa u 20.00, a dan završava klanjanjem od 21.00 do 22.00 sata. 

Nedjelja, 22. listopada, označava zaključak ovog posebnog događaja sa svečanom Svetom misom u katedrali, koja počinje u 12.00 sati. 

‘Ovo gostovanje u Frankfurtu obećava duhovno obogaćenje i priliku za zajedništvo vjernika. Iskustvo duhovne obnove bit će nezaboravan trenutak za Hrvate u iseljeništvu i dijaspori, te će pružiti svim mladima osvježenu nadu i jakost za njihov put u vjeri’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)