Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:50 pm

OK Ribola odnijela pobjedu u Slavonskom Brodu

Piše M.K.

Treća pobjeda u nizu OK Ribola Kaštela. Ovog puta su u Slavonskom Brodu u trećem kolu Superlige s 3:1 (17:25, 25:19, 25:22, 25:21) nadigrali ekipu MOK Marsonia. Poveli su Brođani koji su imali jaku podršku s tribina, no onda se kaštelanska momčad razigrala, unatoč tome što nisu bili kompletni zbog povreda nekih igrača, i zasluženo pobijedili.

‘Mislim da smo zasluženo pobijedili i dobili nova dva boda, jer je u ovom sistemu pobjeda jako važna. Vjerujem da će ova ekipa Marsonije biti svima tvrd orah jer su sastavili solidnu ekipu za Hrvatsku ligu, respektabilnu i nezgodni su. Bila je puna dvorana, jako lijepa atmosfera. 

Nama je hendikep bio što smo pokušali s Kulušićem, koji ipak nije mogao odigrati, bila je vidljivo odmah nakon 5,6 poena, već je dva tjedna je ‘aut’. Također je došlo do izražaja u jednom trenutku utakmice Jurićevo netreniranje, jer ga muči koljeno, ali velik je dobitak Cimbaljević, koji je odigrao jako dobro i Cvijović koji je praktički uvijek naš džoker. Puno je bilo prostora za bolju igru i nadam se da ćemo u sljedećim kolima to popraviti. Već nas sljedećeg vikenda čeka ozbiljna utakmica protiv Rovinja’, rekao je glavni trener Ivan Rančić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)