Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
2:17 pm

‘MAMMA MIA’ Neviđena gužva na dubrovačkom Pizza festivalu

Piše N.M.

Da se Grše i Dubrovnik vole javno, više nije nikakva tajna. Na prvom dubrovačkom Pizza festivalu mnogima omiljeni hrvatski reper po prvi put je stigao u grad pod Srđem i okupio do sada najveći broj posjetitelja na najukusnijem festivalu s krajnjeg juga o kojem svi pričaju. 

Stihovi ‘Sip, sip, bacari’ kao i ‘Život, prija, sunce, more, led, sangria’ odjekivali su bivšom tvornicom TUP koja se zahvaljujući inicijativi Grada Dubrovnika i iskusnih organizatora Pizza Festivala već na prvom događanju nametnula kao buduća riznica kreativne industrije juga Lijepe Naše. 

Fotogalerija: Grše | foto: Marijan Marinović

Pizza kreacije na prvom dubrovačkom Pizza festivalu potpisuju vrhunski pizza-entuzijasti: Pista & Pazza, Pizza Social Club, Beg’s Plant Based i Poma Food Boutique.

Podsjećamo, Pizza festival traje još danas – ako se nalazite u blizini Dubrovnika svakako ne propustite koncert Songkillersa.

Radno vrijeme festivala je od podne do ponoći, a ulaz je besplatan! 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)