Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:30 pm

‘KRKANSKE SELJAČINE’ Maja Šuput i bend uništavali kulturnu baštinu u Đurđevcu

Piše M.K.

Maja Šuput i njen bend u sklopu team buildinga jedne automobilske kompanije sinoć su došli u Đurđevac. Kako prenosi Glas Podravine, kompanija je zakupila prostor đurđevačkog Starog grada gdje je bend divljao, a Maja snimke objavljivala na Instagramu.

Na snimkama koje je pjevačica podijelila mogu se vidjeti članovi benda koji jašu topove i vise s lustera dok u pozadini svira harmonika. Kasnije je sve videozapise izbrisala s društvenih mreža. Cijela situacija je iznervirala direktora Turističke zajednice Grada Đurđevca Marija Fučeka čiju objavu prenosimo u cijelosti:

‘Dok ti krasan event iz*ebe kromanjonsko ponašanje krkanskih seljačina a.k.a. Samir Nurkić i Vjekoslav Polovanec… I to pod medijskim pokroviteljstvom PVC zvijezde. Kulturni i dobrohotni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac…ovakvi primitivci ne! Žao mi je kaj nisu ponijeli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka’, napisao je Fuček na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)