Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:28 am

KNIN Uspješno spriječena dva odvojena slučaja krijumčarenja ljudi

Piše N.M.

Policijski službenici Policijske postaje Knin proveli su dva odvojena kriminalistička istraživanja nad dva srpska državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Schengenskog sporazuma

Prvo je u četvrtak 12. listopada, u jutarnjim satima, na širem području grada Knina zaustavljen osobni automobil bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka u kojem se, osim osumnjičenog 48-godišnjaka, nalazilo sedamnaest stranih državljana koji su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske.

Zatim je u petak 13. listopada, u jutarnjim satima, nedaleko Knina zaustavljen osobni automobil bosanskih registarskih oznaka u kojem se, osim osumnjičenog 19-godišnjaka, nalazilo i petnaest stranih državljana koji su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske.

‘Svi strani državljani su tijekom postupanja policije izrazili namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnom zaštitom.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok su kaznene prijave dostavljene Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku’, priopćeno je iz PU šibensko-kninske.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)