Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:38 am

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ: Dubrovnik nikad nije trpio tutore kao ni njihove produžene ruke

Piše N.M.

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković opleo je po splitskom Ivici Puljkunastavljajući raspravu o načinu upravljanja turizmom u povijesnim jezgrama.

‘Dubrovnik nikad nije trpio tutore kao ni njihove produžene ruke!

Kroz svoju povijest naš grad je oduvijek znao kako. Griješili smo, učili iz svojih grešaka, ispravljali, a danas smo uzor drugima. I za to smo primili brojna priznanja, a međunarodne organizacije od UNESCO-a, UNWTO-a preko OWHC-a do brojnih medija CNN, BBC, SKY News priznaju napredak Dubrovnika u održivom turizmu.

I onda u grad dođe Ivica Puljak koji je prepisao našu odluku o komunalnom redu, ali je ni danas ne zna provoditi i daje nam lekcije o turizmu. Kao da ja Luku Modrića učim nogometu. 

Mi ćemo kao i do sada rado podijeliti svoje znanje i iskustvo, a dragi Ivica ti i tvoji suradnici nastavite učite od boljih kako bi i vi sutra bili bolji’, poručuje Franković putem Facebooka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)