Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:03 am

FOTOGALERIJA Gustafi na Beer điru

Piše R.Đ.

Sinoć su u Splitu na Zvončacu na ‘Beer điru’ nastupili ‘Gustafi’ predvođeni raspoloženim Edijem Maružinom i rasplesanom Bernardom Ravnić

Brojnoj publici su se predstavili mnogim svojim hitovima od kojih nabrajamo Brkica, Kega si sanjala, Katarina, Žminjka, Kadi su ta vrata, Kurijera, Ja nisan stija mala, Sedan dan, Ča bin da, Jesen, Znan da je zima itd. 

Pri kraju ovog dvosatnog koncerta usprkos gužvi posjetitelji su formirali vlakić ispred bine i pjevali zajedno s ‘Gustafima’.

Posebno je bilo veselo na zadnjem bisu gdje su svi zapjevali ‘Bella ciao’ te na glazbu ruske pjesme ‘Kaćuša’ zapjevali istarsku narodnu ‘Stara cura’ i ‘Brkicu’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)