Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:03 pm

VIDEO: Pogledajte kako je bilo na koncertu na prepunim Gripama

Piše N.M.

Molitvena zajednica ‘Božja pobjeda’ na splitskim je Gripama upriličila slavljenja ‘Gore srca’. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život. 

Podsjetimo, molitvena zajednica ‘Božja pobjeda’ osnovana je u jesen 2006. godine u župi Duha Svetoga na Jarunu u Zagrebu. 

– Pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića, SDB, okupljamo se u zajedništvu, molitvi, sakramentima, slavljenju i klanjanju. Večer slavljenja ‘Gore srca’ večer je u kojoj se u zajedništvu moli i slavit Gospodina koji je danas živ i prisutan – poručuju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)