Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:10 pm

Quasimodo: Posljednja Bookvica za nedavno preminulog Željka Džeku

Piše N.M.

U poznatom splitskom Klubu Quasimodo sinoć je održana Posljednja Bookvica, intimna, za Bilog. Na taj način su se njegovi prijatelji, kolege, gosti … oprostili od nedavno preminulog vlasnika i voditelja ovog popularnog kluba Željka Džeke Bilog.

‘Male su se ruke složile i omogućile da prostor Quazija još jednom izgleda kao klub i zato hvala Jurinu, Ivici, Joki, Marasu, Gustom, Bići, Jaši, Gigiju, Nadi, Ani, Čudu, Marini, Duji, Tomi, Smoljanu, Martinu… I  posebno veliko hvala Blanki.

Hvala i svim spisateljicama i piscima koji su se odazvali na Patricijin poziv i pročitali nešto još neobjavljeno u čast Bilom te i svojim dolaskom i riječima koje su izgovorili dali do znanja koliko je Bookvica kao kultni književni program, i općenito Quazi sa svojim brojnim programima – kazališnim, koncertnim, stand-upovskim, kvizaškim – značio i njima osobno i za ovaj grad: Renatu Baretiću, Tanji Mravak, Jurici Pavičiću, Marini Vujčić, Anti Tomiću, Ivici Ivaniševiću, Nadi Topić, Damiru Piliću, Mariju Glavašu, Jasmini Žiljak, Ivici Soriću Suriju. I Elvisu Bošnjaku i Ediju Matiću, koji nisu mogli doći, ali su poslali svoje predstavnice da pročitaju njihove riječi.

Hvala Justini Vojaković Fingler, koja je na kraju sve iznenadila odigravši posljednji prizor iz predstave Elvisa Bošnjaka ‘Ubojstvo u klubu Quasimodo’.

Hvala svima koji će i dalje nositi Biloga u srcu’, poručuju iz kluba.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)