Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
3:40 pm

GAZA Istekao rok za evakuaciju bolnice

Piše M.K.

Upravo je istekao rok za evakuaciju bolnice u gradu Gazi. Palestinski Crveni polumjesec priopćio je da je ranije danas dobio naredbu od izraelskih snaga s rokom za evakuaciju svoje bolnice Al Quds do 16 sati po lokalnom vremenu (15 po hrvatskom), piše Index.

Danas je bio produžen s početnog roka u 6 ujutro. Crveni polumjesec je poručio da se bolnica ne može sigurno evakuirati te je dužna nastaviti zbrinjavanje bolesnika i ranjenika. 

To je također označilo kraj prozora za ‘siguran prolaz’ koji je označila izraelska vojska, koja je rekla da Palestinci mogu putovati duž dvije glavne rute iz sjeverne Gaze bez napada od 10 do 16 sati po lokalnom vremenu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)