Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:22 pm

FOTOGALERIJA Svečana dodjela Sport2Life stipendija

Piše Ž.Š.Ž.

Odbojkašice splitskih Brda odigrale su u dvorani OŠ Ravne njive – Neslanovac utakmicu 3. kola ženske odbojkaške Superlige protiv ekipe Dinama iz Zagreba rezultatom 0-3. 

Iako se rezultatski nije moglo očekivati da pomlađena ekipa Brda iznenadi jednog od favorita za prvaka, na samom početku utakmice održana je svečana dodjela Sport2Life stipendija za 3 mlade igračice Brda, studentice 1. godine splitskog KIF-a .

Nastavak je ovo dugogodišnje suradnje Ok Brda sa Zakladom Sport2Life , kroz koju je osnivač Zaklade poduzetnik i filantrop Mike Saran prepoznao zajedničke vrijednosti dugotrajnog  ulaganja u djecu i mlade uz sport i obrazovanje . Andrei  Katunarić,Dori  Tomičić i Antei Vladušić stipendije je osobno uručio Mike Saran kako bi početak njihovog akademskog puta, bio puno lakši , pogotovo što su  odabirom fakulteta pokazale da im je sport uistinu i odabir za cijeli život -Sport2Life.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)