Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:05 pm

72 SATA BEZ KOMPROMISA Pogledajte milenijsku fotografiju Šime Strikomana sa splitske Rive

Piše M.K.

72 sata bez kompromisa najveći je volonterski projekt mladih u Republici Hrvatskoj koji se ove godine provodi u 17 gradova i dvije općine pod sloganom ‘Ostavi trag’ od 12.listopada do 15.listopada 2023. godine.

Prije točno 10 godina, ovaj je volonterski projekt započeo u Hrvatskoj upravo u Splitu u organizaciji Studentskog katoličkog centra Split (SKAC_ST), a ove je godine osnovana i krovna udruga 72 sata bez kompromisa Hrvatska.

Danas, u subotu ujutro, prije polaska na volonterske akcije, ovogodišnji su se volonteri okupili na splitskoj Rivi, kako bi filmski i televizijski snimatelj te fotograf Šime Strikoman povodom 10. obljetnice održavanja projekta snimio milenijsku fotografiju za trajnu uspomenu na 10. obljetnicu organizacije i provedbe projekta u Hrvatskoj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)