Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:15 pm

ZORAN ZEKIĆ: Već danima razmišljam o Hajduku, pogledao sam sve njihove utakmice!

Piše N.M.

Nakon tri i pol godine Zoran Zekić se vratio na klupu Osijeka. U petak je Zekić i službeno predstavljen kao novi trener jedinog slavonskog prvoligaša.

– Jedva čekam početi s treninzima, bilo je dosta naporno, posebice zadnjih 10-ak dana. Jedva čekam trenutak da uđem u svlačionicu i krenem s radom. Neke detalje sada sam dobro promislio, trenutak je malo nezgodan, malo se stvorila negativa u vezi svega. Na meni je da vratim stvari u normalu, a poslije toga ostvarim što više veselja. To možemo samo s htijenjem, profesionalizmom i pravim ponašanjem, da pokažemo koliko poštujemo i respektiramo klub. Znam koliko je ova liga zahtjevna, utakmice idu ‘u 10 posto’. Moramo više vjerovati u sebe i biti okomitiji. Otkad sam otišao, vodio sam 200-tinjak utakmica, među njima i europske. To je nogometno i životno iskustvo, to su sve detalji koji meni daju nadu da ćemo stvar preokrenuti na pozitivu – rekao je Zekić, a potom prokomentirao prvu utakmicu koja ga čeka u povratku u HNL, gostovanje na Poljudu.

– Prva utakmica uvijek je najvažnija, dogodilo se da je to Hajduk. Već danima razmišljam o tome i pogledao sam sve utakmice Hajduka, prepoznao dobre stvari i mane. Mogao bi im biti i teret da igraju na prepunom Poljudu. Moramo otići tamo s vjerom, vidjet ćemo hoćemo li već u prvoj utakmici napraviti stvari na kojima inzistiramo. Siguran sam da ćemo igrati hrabar nogomet.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)