Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
2:46 pm

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i Udruga studenata Imotske krajine potpisali sporazum o suradnji

Piše N.M.

Na Kampusu Sveučilišta u Splitu potpisan je sporazum o suradnji Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu i Udruge studenata Imotske krajine u Splitu. Suradnja je formalizirana sporazumom koji su potpisali predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Jerko Šarić i predsjednik udruge studenata Imotske krajine u Splitu Ivan Glavota. Sporazum se odnosi na financijsku i organizacijsku pomoć koja će uvelike pomoći radu udruge.


‘Sporazum je utemeljen na zajedničkim ciljevima i vrijednostima koje dijelimo. Kroz ovu suradnju, zajedno ćemo raditi na interesu i dobrobiti svih studenata. Očekujemo da ćemo zajedno razvijati različite programe i inicijative, pružajući podršku studentima Imotske krajine u njihovim nastojanjima za obrazovanjem i profesionalnim razvojem. Radujemo se zajedničkim projektima, događajima koje ćemo zajedno ostvariti’, poručio je Šarić.

Udruga studenata Imotske krajine je osnovana je prošle akademske godine, te već sada okuplja respektabilan broj članova i simpatizera. Glavni ciljevi udruge su povezivanje, okupljanje i zajedničko djelovanje studenata s područja Imotske krajine radi zadovoljavanja obrazovnih, kulturnih, zabavnih i drugih interesa i potreba studenata. Popularizacija Sveučilišta u Splitu kao i njegovo povezivanje s kulturnom i povijesnom baštinom Imotske krajine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)