Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:37 am

Sprema se kopnena ofenziva Izraela, stanovništvo Gaze pozvano da napusti svoje domove

Piše P. I.

Izraelska vojska pozvala je sve civile u gradu Gazi da napuste svoje domove, javlja Sky News.

‘Ova evakuacija je radi vaše vlastite sigurnosti’, rekao je IDF u nagovještaju da se sprema početak očekivanog kopnenog napada.

Civilima je rečeno da se pomaknu prema jugu. Oni će se moći vratiti u Gazu samo kada IDF kaže da je to sigurno.

‘IDF poziva na evakuaciju svih civila grada Gaze iz njihovih domova prema jugu radi njihove vlastite sigurnosti i zaštite i preseljenje u područje južno od Wadi Gaze. Teroristička organizacija Hamas povela je rat protiv Države Izrael i grad Gaza je područje u kojem se odvijaju vojne operacije. Ova evakuacija je radi vaše vlastite sigurnosti. Moći ćete se vratiti u grad Gaza tek kada bude izdana druga objava koja to dopušta. Ne približavajte se području sigurnosne ograde s državom Izrael’, stoji u izjavi, prenosi Večernji list. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)