Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:16 am

Fanovi pripremaju brojna događanja uoči 16. obljetnice smrti Toše Proeskog

Piše P. I.

U ponedjeljak se navršava 16 godina od pogibije Toše Proeskog. Svi se na svoj način prisjećaju čovjeka i pjevača anđeoskog glasa, koji je svojim ljudskim i glazbenim djelima ostavio neizbrisivi trag. 

Njegovi sugrađani u Kruševu, kao i brojni štovatelji, obići će posljednje počivalište makedonskog slavuja. 


Ni za života, ni danas, ne postoji čovjek koji za Tošu Proeskog nije imao samo pohvale. Njegove riječi – Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome – ostat će zauvijek urezane u srcima svih koji su ga osobno poznavali, te brojnih obožavatelja i štovatelja, koji su ga zavoljeli kroz njegovo glazbeno djelovanje. 

Tradicionalno, fanovi su i ove godine uoči obljetnice, pripremili brojna događanja u spomen na Tošu, pa će se tako biti održana misa u nedjelju 15.10. u 10 sati u Makedonskoj pravoslavnoj crkvi u Zagrebu, Nova cesta 178. Jedni od onih koji godinama njeguju posebnu tradiciju su i maratonci koji će i ovoga puta trčati od Nove Gradiške do Tošinog rodnog Kruševa. Memorijalni maraton krenuti će u subotu 14.10. u 17.00 sati, ispred Elektrotehničke škole u Novoj Gradiški.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)