Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
4:55 pm

MUŽINIĆ BIKIĆ: Puljak i njegovi zamjenici iznijeli su toliko laži da vjerojatno ni sami više u to ne mogu povjerovati

Piše N.M.

Potpredsjednica splitskog HDZ-a Zrinka Mužinić Bikić osvrnula se na situaciju sa socijalno ugroženim skupinama i gradskim izdvajanjima za njih.

‘Prije nekoliko dana iznijeli smo više prijedloga koji za cilj imaju olakšavanje situacije našim socijalno ugroženim sugrađanima.

Umjesto da prijedloge prihvati ili iznese svoje, gradonačelnik Puljak i njegovi zamjenici su bahato odbacili prijedloge i iznijeli toliko laži da vjerojatno ni sami više u to ne mogu povjerovati. Unatoč tome što pored desetaka proračunskih stavki koje se tiču najosjetljivijih skupina stoji iznos od 0 (nula) eura izvršenja u prethodnoj godini, unatoč činjenici da gotov objekt nisu u stanju otvoriti tri godine i dalje tvrde da je situacija bolja nego ikada. Rezime njihovog mandata će biti socijalno ugrožene skupine koje su ostavljene na cjedilu usred kriznog razdoblja, hrpa nepotrošenog novca kao i zrakoplovnih milja. E da… i jedan dramski prvak koji je stambeno zbrinut u gradskom stanu i nakon mirovine’, poručuje Mužinić Bikić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)