Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:05 pm

RODILA SE MICHELLE Natjecatelj ‘Zvezda Granda’ i splitska pjevačica podijelili sretnu vijest

Natjecatelj ‘Zvezda Granda’ Bojan Pavlović nedavno je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku, splitsku pjevačicu Nikolinu Pelaić. Danas su postali roditelji malene Michelle.


Splićanka je rodila prirodnim putem, oko 10 sati ujutro je započeo porod, a u 14 sati je na svijet donijela još jednog člana obitelji. Ponosna majka otkrila nam je kako je nova članica obitelji 51 cm duga i 4 kilograma teška.

– Hvala ti Bože. Dobro nam došla ljubavi – objavila je Nikolina uz emotikone srca, a među fotografijama koje je objavila pronašla se i ona novopečenog oca i njegonog zaručnika Bojana kako pozira s kćerkicom.

Inače, Splićanka i Kragujevčanin prije šest godina snimili su i zajedničku pjesmu ‘Bez tebe’, u kojoj ona pjeva na hrvatskom, a on na srpskom jeziku. Tada je prilikom snimanja spota za njihovu pjesmu Bojan prvi put posjetio Split.

Splićanka iza sebe već ima brak i sina Rolla koji se sigurno najviše veseli malenoj sestri.

Sretni djed Ernest Pelaić, poznati splitski glazbenik, nije krio sreću zbog rođenja unučice.

– Postao sam dida po drugi put. Danas je međunarodni ‘Dan djevojčica’, i eto, baš danas, po drugi sam put postao dida. Moja djevojčica Nikolina je dobila svoju malenu Michelle, a moj unučić Rollo svoju mlađu sestru. Bojan je konačno postao sretni tata, i što im svima skupa mogu poželjeti osim puno zdravlja, ljubavi, sreće i razumijevanja – napisao je Ernest.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)