Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:44 pm

Luka Modrić prokomentirao oproštaj Marka Livaje od reprezentacije

Piše D. F.

Dan uoči utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Osijeku protiv Turske pred novinarima se pojavio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Između ostalog Modrić je prokomentirao i oproštaj Marka Livaje od reprezentacije.

– Nisam razgovarao s njim. Jedino što mogu reći jest da mi je žao što Marko više nije tu s nama. On je donio tu odluku i zna koji su razlozi za nju. To treba poštivati i izraziti mu zahvalnost za sve što je napravio dok je predstavljao hrvatsku reprezentaciju jer je napravio dosta velikih stvari, pogotovo u Kataru, gdje je imao važnu ulogu – rekao je Modrić, a zatim izrazio radost zbog novog stadiona u Osijeku.

– Stadion izgleda impresivno. Pogled izvana dovoljan je da se vidi kako izgleda impresivno, nešto što napokon imamo priliku doživjeti, ja koji sam tu već 15-ak godina da mogu igrati na ovakvom stadionu. Veselimo se utakmici i nadamo se da ćemo ovaj stadion pamtiti ne samo po ljepoti nego i po rezultatu koji bi nam uvelike otvorio put prema Europskom prvenstvu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)