Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:30 pm

Klub zastupnika EPP-a osudio terorističke zločine Hamasa, odao počast žrtvama u Izraelu

Piše A. A.

Klub zastupnika Europske pučke stranke (EPP) održao je danas razmjenu mišljenja s ambasadorom Izraela pri Europskoj uniji i NATO-u Haimom Regevom u svjetlu napada terorističke organizacije Hamas na Izrael, koji su započeli 7. listopada.

Zastupnici su nakon obraćanja ambasadora Regeva održali minutu šutnje kako bi odali počast svim nastradalim žrtvama. Istaknuli su kako su žrtve i njihove obitelji kao i sav izraelski narod u njihovim mislima i molitvama. 

Klub zastupnika EPP-a jasno je osudio terorističko djelovanje Hamasa. Iskazao je nedvosmislenu podršku izraelskom narodu u borbi protiv terorizma.

Zastupnici su potom komemorirali nastradale žrtve uz obraćanje predsjednice Europskog parlamenta Roberte Metsole, nakon čega su naglasili svoju solidarnost sa svima onima koji su na meti ovih strašnih zločina. Ujedno su pozvali na hitno oslobađanje svih taoca.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)