Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:05 pm

TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ Dječak za kojim se tragalo danima pronađen mrtav

Piše M.K.

Petogodišnji dječak koji je prije tjedan dana nestao u njemačkom gradu Saarbrückenu je pronađen mrtav. Kako je rečeno iz policije njegovo je tijelo pronađeno u rijeci Saar u ponedjeljak.

Prolaznik je u jutarnjim sati otkrio beživotno tijelo dječaka u rijeci Saar u Saarbrückenu, te je odmah pozvao policiju. Nadležne službe izvukle su tijelo iz rijeke.

Iz policije je rečeno kako se radi o tijelu dječaka Mathisa W. za kojim se tragalo danima.

Još nije jasno kako je dječak umro, zbog čega je policija naložila obdukciju, piše Fenix magazin.

Veliki kontingent policije i vatrogasaca danima je tragao za nestalim petogodišnjakom u Saarbrückenu. ‘Dječak je u ponedjeljak navečer nestao s igrališta’, objavila je policija iz Saarbrückena.

Potraga u blizini obale

‘Zbog blizine rijeke, potraga je, između ostalog, bila usmjerena na vodu’, rekao je ranije glasnogovornik policije.

U potrazi su, između ostalih, sudjelovali DLRG, policijski helikopteri s termovizijskim kamerama i dronovi. U potragu za dječakom uključili su se i brojni građani.

Dječak je imao dijagnosticiran autizam te nije mogao govoriti. Policija je priopćila kako je dječak bježao od nepoznatih osoba. Prema informacijama policije, petogodišnjak je u trenutku nestanka bio bos.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)