Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:50 pm

SITNO BROJI Fani Stipković će uskoro postati mama, a još uvijek uživa u potpeticama

Piše M.K.

Fani Stipković ovog će mjeseca prvi put postati mama. No, to ju ne sprječava da s tribina prati uspjehe nogometnog kluba Chivas u kojem njezin suprug obnaša funkciju sportskog direktora. Tako se u nedjelju na Instagramu pohvalila galerijom fotografija s utakmice na kojoj je i sama zablistala.

U pripijenoj haljini maslinasto zelene boje i kratko rezanoj traper jakni Fani je uživala u pogledu na travnjak. Odlučila se za nježan make-up, a look je upotpunila decentnim nakitom i smeđom torbom. Nakon utakmice spustila se i do terena gdje je fotografirala čitavu kombinaciju i pokazala da ju je spojila sa sandalama s kitten potpeticom.

Fani i Fernando Hierra prošlog su se mjeseca oženili na intimnoj ceremoniji u Guadalajari, a uskoro će postati i roditelji. Naime, Fani bi ovog mjeseca trebala roditi njihova sina, a kao lokaciju je odabrala Meksiko kako bi s njom mogao biti i njezin suprug. Kroz čitavu je trudnoću bila vrlo aktivna pa je tako redovito dijelila fotografije s treninga, ali i brojnih putovanja na kojima je bila. Kako je otkrila u razgovoru za Gloriju ima vrlo lijepu trudnoću koja joj omogućuje da ovo vrijeme iskoristi na najbolji način. 

‘Trudnoću sam provela dosta aktivno. Mnogo sam putovala, učila nove jezike i usavršavala stare, prakticirala pilates i jogu, plivala i hodala na traci… Blaženo stanje sam iskoristila na najbolji mogući način. Hvala Bogu da imam lijepu i zdravu trudnoću pa joj tako i pristupam’, otkrila je Fani Gloriji i nadodala: ‘Da mi tijelo traži više odmora, bilo bi drugačije.’

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)