Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:10 pm

Počinje 9. sezona Škole glume u Omišu, upisi djece još traju

Piše A. A.

U srijedu, 11. listopada 2023., u 19 sati u Ilirskom sjemeništu u Omišu, na adresi Glagoljaška 11, počinje 9. sezona Škole glume dječjeg kazališta Harlekin, koje djeluje pri Centru za kulturu Omiš. 

‘Gluma je čaroban svijet koji vam može donijeti mnogo koristi u životu. Gluma može pomoći u razvoju samopouzdanja. Polaznici će naučiti kako se izražavati pred drugima i kako kontrolirati svoje tijelo i glas. Ovo će vam pomoći u svakodnevnom životu – bilo da se radi o školskom projektu ili razgovoru za posao.

Drugo, gluma nas potiče na kreativno razmišljanje. Učit će se kako interpretirati likove, razumjeti njihove emocije i reagirati na različite situacije. Ovo će vam pomoći da razvijete maštovitost i sposobnost rješavanja problema.

Treće, škola glume vas uči suradnji. Radit će se u timovima s drugim glumcima, i to će vam pomoći razviti vještine komunikacije i suradnje, koje su važne u svim aspektima života.

Naposljetku, gluma je zabavna! Bit ćete dio uzbudljivih produkcija, naučit ćete nove vještine i stvarati nezaboravne trenutke.

Dakle, razmislite o upisu u školu glume. Otvorite vrata svijetu umjetnosti i izgradite svoje samopouzdanje, kreativnost, suradnju i, prije svega, zabavite se dok to radite. Gluma može biti putovanje koje će obogatiti vaš život na mnogo načina’, istaknula je Ivana Giove Župadramska umjetnica i voditeljica Harlekina. 

Prijave su u tijeku. Vrše se porukom na WhatsApp ili SMS-om na broj 095/85 86 111. Mjesečna školarina iznosi 25 eura. 


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)