Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

Gradu Komiži isporučeno novo specijalno radno vozilo

Piše M.K.

Dana 09.10. 2023. godine uspješno je okončan postupak javne nabave novog komunalnog vozila, nadogradnje marke Stummer kao jedne od najboljih u klasi specijalnih vozila za obavljanje gospodarske djelatnosti prikupljanja otpada.

Nautički centar Komiža d.o.o. pružatelj javne usluge prikupljanja otpada na području Grada Komiže nastavlja i dalje ovu uspješno započetu aktivnost potpune obnove voznog parka koja će osigurati znatno veću učinkovitost komunalnog društva u pružanju javne usluge i modernizaciju radnih procesa.

Današnju primopredaju vozila na komiškoj rivi upriličili su svojim prisustvom gradonačelnica Grada Komiže, gđa Tonka Ivčević i predstavnik dobavljača nadogradnje, tvrtke O-K-TEH d.o.o. g. Mario Stoilov.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)