Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:10 pm

FOTOGALERIJA Spektakularno zatvaranje ljetne sezone u Revelinu

Piše M.K.

Culture Club Revelin je prošloga vikenda obilježio zatvaranje ljetne sezone spektakularnim dvodnevnim programom. 

U petak, 6. listopada, u 20. najbolji klub na svijetu prema ljestvici DJ Maga vratio se Fred Lenix, 25-godišnji producent iz Brazila sa sjedištem u Turskoj koji je pozornost je privukao impresivnim talentom i posebnim glazbenim potpisom koji opovrgava njegove godine. Publiku je oduševio svojim energičnim techno setom s melodijskim i SF elementima. 

U subotu, 7. listopada, pozornicu Revelina preuzeli su resident DJ-evi kluba, Alex G, Bozzo, Dancelectric, El Maar, Kosta Radman i DJ Speed te su, svaki u svom stilu, rasplesali publiku i pokazali svo glazbeno bogatstvo koje su posjetitelji mogli svakodnevno slušati od svibnja ove godine.

U galeriji Emila Varge pogledajte kako je bilo na zatvaranju ljetne sezone u zidinama Revelina.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)