Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:43 pm

FOTO ‘Marjanski đir podignut nekoliko skalina više’

Piše A. A.

Iz Grada Splita uputili su čestitke Triatlon klubu Split koji je organizirao još jedno izdanje Marjanskog đira baš kao i svim sudionicima, ocijenivši ga uspješnim. 

‘Jučer je u Splitu održana utrka olimpijskog i super sprint triatlona. Tradicionalni Marjanski đir ove je godine organizacijski podignut nekoliko ‘skalina’ više a Split je dobio još jedan sjajan sportski događaj’, poručili su. 

I najnovije je izdanje, kao i prethodnih godina, okupilo brojne domaće i međunarodne sudionike. Kako je to izgledalo, provjerite na fotografijama objavljenima na stranicama Grada. 

‘Svjedočili smo ne samo sportskoj manifestaciji, nego pravom spektaklu duha, prijateljstva i zajedništva. Mnogi naši sudionici proglasili su ovo najboljim triatlonskim događajem u Hrvatskoj! 

Posebno oduševljenje izazivala je trkačka staza koja je prolazila kroz samo srce Splita dok su domaći navijači i turisti bodrili naše natjecatelje na svakom koraku. Nevjerojatan doživljaj zaokružen je ulaskom u ciljnu ravninu na samom Peristilu, u nadrealnom spoju tisućljetne baštine, stoljetne kulture grada Splita i modernog sporta.

Nakon trke naša triatlonsko-ribarska fešta uz more na Matejuški bila je prava poslastica – uz opuštanje, prepričavanje doživljaja i domaću spizu dodijeljene su medalje i zaslužene nagrade našim pobjednicima’, istaknuli su organizatori, uz napomenu kako se uskoro može očekivati objava službenih rezultata. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)