Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:20 pm

POBUNILI SE MJEŠTANI Otkazan koncert srpskog pjevača Saše Kovačevića

Piše N.M.

Sala za vjenčanja Berekin, smještena u Poslovnoj zoni Lonići, otkazala je koncert Saše Kovačevića jer su nezadovoljstvo organizacijom koncerta srpskog pjevača iskazali mještani Bibinja.

– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku.

Svi koji su već kupili karte dobit će povrat cjelokupnog iznosa putem sustava Eventim. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima – poručili su iz Berekina, javlja 057 Info.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)