Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:45 pm

Izraelska pjevačica o sukobu: ‘Još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo’

Piše M.K.

Izraelska kantautorica i predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Noa Kirel javno se oglasila povodom ratnog stanja u Izraelu. 

‘Jako mi je teško razumjeti sve ovo što se dogodilo u posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. 

Jučer, rano ujutro na nas je ispaljeno preko 3000 raketa, više od 300 naših braće i sestara je ubijeno od strane terorista koji su se ušuljali u naše gradove, više od 1000 je ranjeno a naši vojnici i civili (uključujući nevinu djecu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu. 

Srce me boli zbog žrtava i obitelji pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brzi povratak vaših braće i sestara kući. Ne sumnjam u to da ćemo pobijediti’, napisala je ispod fotografije zastave svoje države i citata.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Noa Kirel (@noakirel)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)