Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:24 pm

Evo što stoji iza Livajine odluke o napuštanju reprezentacije

Piše B. D.

Marko Livaja je definitivno prelomio da neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i službeno objavio svoju odluku. Pitali smo se što se to dogodilo, koji je razlog zbog kojega neće biti u kadru za sljedeće susrete, prije svega onaj s Turskom.

Otkrili smo da se nije dogodilo ništa novo, stari je razlog, vrijeđanje na treningu na Rujevici nakon kojega nije osjetio podršku koju je očekivao i odmah dan nakon je tada otišao iz reprezentacije. Njegovo razmišljanje se zapravo nije promijenilo, a tadašnje ‘umiveno’ priopćenje HNS-a nije bio pravi odraz njegovog stanja i razmišljanja. Poslije se dogodila akcija na koju nije ni pozvan, a sada se očekivalo da će se sve nastaviti po starom, te da će biti u kadru za dvoboj s Turskom, no on iz starih razloga više sebe ne vidi u tom društvu. Prelomio je da neće igrati i to objavio.

Je li sada pozvan zbog medijskog pritiska ili je Zlatko Dalić dobro promislio pa ga nije pozvao za prošlo okupljanje, a sada jest – sve to skupa više nije ni bitno. Livaja se zahvalio na pozivu i to je krajnja točka na cijelu priču.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)