Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:43 pm

ŽELJKO SOPIĆ: Ovo je mala epizoda u velikom filmu!

Piše D. F.

Trener Rijeke Željko Sopić bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Hajduka. 

– Od prve minute smo pokazali da smo došli pobijediti s puno ofenzivnih igrača. Hajduk je imao šanse, ali zato brani Labrović, a ne netko drugi. Imali smo veliki vjetar u leđa od navijača. Mislim da smo bili bolja momčad. Izuzetno cijenim Hajduk i trenera Leku, ali zasluženo smo pobijedili – rekao je Sopić, a zatim dodao:

– Dinamo ima dvije zaostale utakmice, mi jednu. Dugo je prvenstvo. Ovo je mala epizoda u velikom filmu. Danas ćemo proslaviti, a onda ću dečke pustiti kući do srijede. 

Za kraj je dodao:

– U završnici smo povukli neke poteze, znali smo da Hajduk ima igrače poput Livaje i Trajkovskog koji iz ničega mogu zabiti gol. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)