Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:25 pm

VIDEO Jana iz Dugopolja Severininom pjesmom zaslužila samo jedan ‘da’, a Tonči ‘zvao’ policiju usred audicije

Novi kandidati pokazali su se žiriju RTL-ova glazbenog showa ‘Superstar’ u večerašnjoj trećoj audicijskoj epizodi, a deset kandidata prošlo u sljedeći krug. 

Prva na redu bila je 18-godišnja Franka Blagus koja je bez ikakve treme došetala pred žiri, ispričala im dva vica te ih odmah oduševila smislom za humor.

Franka je izvela hit Doris Dragović ‘Marija Magdalena’, što je posebno zaintrigiralo Tončija.

– Koji ti stav imaš. Promašila si takmičenje, tebi treba stand up, ti si nemogući talenat, komentirao je Filip, no ipak je jedini rekao ‘ne’. Ostali članovi žirija dali su joj prolaz. 

Marko Vidović iz Osijeka bavi se kickboxom. Prijavio se kako bi vidio svoj glazbeni napredak, a izveo je svoju skladbu koju je napisao u čast Oliveru Dragojeviću. Marko je dobio jednoglasno ‘ne’ od svih članova žirija.

Iduća je na redu već bila 28-godišnja Erika Crnković, također iz Osijeka, koja se trenutni bavi uređivanjem pasa. Erika je u studio ušla s ekscentričnim sunčanim naočalama i odmah zainteresirala žiri. Izvela je pjesmu Sama Smitha ‘Burnin’. Erika je ipak izvela i a capella verziju ‘Skitnice’ Jasne Zlokić, nakon koje je Nika Eriki priznala kako je pomalo ljubomorna na njezin glas i pohvalila je kako njime barata, svi su je nagradili prolazom.

Iz Zagreba je na pozornicu idući stao 22-godišnji Viktor Habazin, student na Građevinskom fakultetu u Zagrebu te igra mali nogomet. Viktor nakon smrti majke živi sam s ocem, a u životu mu je najvažniji njegov mali krug najdražih ljudi.  Viktor je izveo hit Majki ‘Mene ne zanima’. Filip je pohvalio njegovu autentičnost, a zatim su baš svi glasali za Viktorov prolaz.

Jana Senković iz Dugopolja, ima 20 godina te je velika ljubiteljica životinja.

– Želim se baviti muzikom i vjerujem da je to moj put. Odlučila sam iskoristiti priliku, zašto ne probati – poručila je prije ulaska u studio.

Jana se odlučila predstaviti Severininom pjesmom ‘Grad bez ljudi’. 

– Joj, trema ju je ubila – komentirala je Severina na kraju izvedbe, dok je Nika priznala kako je bila izvan ritma i intonacije kroz cijelu pjesmu.

Tonči je prepoznao razumijevanje pjesme i dobru ekspresiju, no kazao je kako još puno mora raditi na svom glasu.

– Mislim da to nije baš pjesma za tebe – zaključila je Severina i dala joj ‘ne’, baš kao i Nika i Filip. Tonči joj je dao prolaz, samo kao poticaj da ne odustaje od glazbe.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Davor Knežević iz Subotice istaknuo je kako mu je trema najgori neprijatelj, no ipak je odlučio pokazati sve što zna. Žiri je oduševio izborom prve pjesme koju je najavio ‘Sex on fire’ grupe Kings of Leon. Oduševljenje nije splasnulo ni nakon izvedbe koju je žiri nagradio aplauzom i skandiranjem, a potom i jednoglasnim ‘da’.

U show je stigla i Beograđanka, Aleksandra Dimitrijević (25), grafičarka po struci koja trenutno radi u kasinu. Samohrana je majka te ima kćer od 8 godina, a priznala je i kako ju je glazba kroz život spašavala u teškim trenucima. Sve je zaintrigirala svojim šarenim modnim odabirom i neobičnim čizmama s plišanim medvjedićima. Izvela je Tifinu ‘Duge kiše jesenje’, ali nije izborila prolazak u daljnje natjecanje.

Anatalia Filimone Kević Zandamela priznala je da joj je san pjevati u nekom realityju, a u slobodno vrijeme bavi se društvenim mrežama i snima za TikTok, na kojem ima 87 tisuća pratitelja! Anataliji je tata iz Mozambika, dok je mama Hrvatica. Ova je tinejdžerica iz Drniša s ogromnom tremom ušla k žiriju, a onda izvela ‘The Greatest Love of All’ dive Whitney Houston, a svi su jedva dočekali viknuti jedno veliko ‘da’.

Antun Kovačić iz Karlovca radi u hitnom prijemu, a u slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima i pjevati. Izveo je skladbu ‘Baš ti lijepo stoje suze’ Harija Mata Harija, a zatim i ‘Prolazi sve’ Jimmyja Stanića. Žiri, nažalost, izvedbe nisu oduševile.

18-godišnji Petar Šegedin stiže s Korčule, iz Žrnova, trenutno radi u restoranu, no na prvom mu je mjestu glazba, a pjeva i u klapi. Petar je izveo ‘Jedina’ Toše Proeskog i oduševio sve, a zatim je dobio četiri ‘da’.

Lora Simikić iz Zagreba kazala je na predstavljanju da joj je velika ljubav, uz glazbu, i kazalište, ples na svili. Najveća podrška i glazbeni uzor joj je tata koji se dugo godina bavi glazbom, a bio je i član prvog hrvatskog boy benda Sunset Crew. ‘Respect’ Arethe Franklin bio je njezin izbor za prvu pjesmu, a žiri je ostavila bez teksta. Dobila je prolaz od svih članova. 

Tea Stojanac iz Slavonskog Broda nakon dvije izvedbe nije prošla dalje. Tea je zapjevala hit Tracy Chapman ‘Give Me One Reason’ i ‘Đurđevdan’ Bijelog Dugmeta. 

Zagrepčanin David Balint studira rani predškolski odgoj, a u slobodno vrijeme bavi se sportom, ali glazbom te svira gitaru i pjeva na ulici. David je odlučio izvesti akustičnu verziju megahita ‘We found love’ Rihanne i Calvina Harrisa, nakon čega je zaslužio četiri ‘da’.

DavidRabar ima 22 godine i trenutno radi kao animator u jednom hotelu u Austriji, no u budućnosti se vidi na glazbenoj sceni.

David je odlučio izvesti pjesmu ‘Unholy’ Sama Smitha, no razočarao je žiri.

– Halo, policija, čini se da su sve točne note pobjegle van. Ako ih možete vratiti natrag – zezao ga je Tonči, dok su mu se suprotstavile Nika i Severina. 

Ipak, David je napustio studio uz četiri ‘ne’.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Pred žiri je stigla Andrea Jelonjić iz Zagreba, koja se nekoliko posljednjih godina intenzivno bavi pjevanjem, a svira i gitaru.

Amy Winehouse i njezina ‘You Know I’m No Good’ bila je Andrein izbor. Jednoglasno je prošla dalje.

A treću audicijsku emisiju zatvorio je osebujni David Amaro, koji iza sebe već ima pokušaj glazbene karijere. David je otpjevao ‘Lejlu’ Harija Mata Harija i zaslužio ovacije. 

– Nema se tu što puno pričati. Poseban glas, ekspresija, emocija, pokret, izgled. Dođi, evo ti – kazao je Tonči i odmah pružio diplomu uz odobravanje ostalih.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)