Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:05 pm

VIDEO Drnišanka Anatalia rasplakala Severinu

Danas se na RTL-u prikazivala treća audicijska emisija Superstar showa u kojoj je 17-godišnja Anatalia Filimone iz Drniša oduševila žiri i zaradila četiri ‘da’.

– Specifičnog sam izgleda zato što mi je tata iz Afrike-Mozambika i mama mi je Hrvatica – ispričala je Anatalia. 

Odlučila je otpjevati ‘The Greatest Love of All’ od Whitney Houston

– Prekrasno – rekla je Nika Turković o izboru pjesme. 

– Sve ima neki razlog. I to što ja sinoć nisam spavao ili sam malo spavao pa sam morao staviti naočale da mi oči nisu ovakve krvave. A sad sreća da je tako bilo pa sam uspio sakriti suze – komentirao je Tonči Huljić Anatalijin nastup. 

– Ja ne mogu sakriti suze. Ja sam sretna što sam u ovom showu zbog toga što sam vidjela neke divne ljude, ali ti jedan predivan, predivan dijamant i hvala ti što si došla ovdje. Hvala ti što si me vratila u neko djetinjstvo. Evo, ne znam što bih više rekla – rekla je Severina

– Jedan od ljepših vokala koje sam imala prilike čuti i jako sam sretna isto što sam ovdje zbog ovakvih stvari. Veselim se vidjeti sve što ćeš još donijeti – istaknula je Nika. 

-Hvala, prelijepo je bilo. Nemoj imati tremu, ne trebaš je imati – rekao je Filip Miletić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)