Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:18 am

UŽIVO (18.30) Livaja se vraća na Rujevicu, Leko radi jednu promjenu u odnosu na Dinamo?

Piše D. F.

Nakon pobjede protiv Dinama pred Hajdukom je novi ‘derbi’. U 11. kolu HNL-a ‘bijeli’ danas (18.30 sati) gostuju na Rujevici. Protivnik je Rijeka, trenutno drugoplasirana momčad lige s dva boda manje od Hajduka. Rijeka je najbolja momčad lige po učinku na domaćem terenu. U ovosezonskih pet prvenstvenih susreta na Rujevici osvojili su 13 bodova uz gol razliku 16:4. Jedini gost koji je iz Rijeke do sada otišao neporažen je Varaždin (2:2). 

U prvom međusobnom susretu ove sezone, Hajduk je na Poljudu u drugom kolu bio bolji s 1:0. Gol odluke zabio je Rokas Pukštas, a na klupi Rijeke tada je sjedio Sergej Jakirović. On je u međuvremenu otišao u Dinamo, a na njegovo mjesto stigao je Željko Sopić

Susret na Rujevici bit će posebno zanimljiv i zbog Marka Livaje. Najbolji igrač Hajduka u Rijeci je doživio teške uvrede na treningu reprezentacije, a pjesme i naljepnice koje su mu posvetili ‘riječki navijači’ sigurno su mu dodatan motiv. 

Ivan Leko u najavi utakmice priznao je da ima dvije-tri dileme, no u odnosu na derbi s Dinamom logična je jedna promjena. Odjidja će vjerojatno preseliti na klupu, a od prve minute priliku bi mogao dobiti Mihael Žaper

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Šarlija, Uremović, Melnjak, Žaper, Sigur, Krovinović, Benrahou, Sahiti, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Kruno Šarić iz Županje. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)