Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:43 am

Preminuo Keith Jefferson, glumac u brojnim Tarantinovim filmovima

Piše N.M.

Keith Jefferson, glumac koji je radio s Quentinom Tarantinom na filmovima Django Unchained, The Hateful Eight i Once Upon a Time in Hollywood preminuo je u dobi od 53 godine.

Jefferson je umro u četvrtak, rekla je njegova predstavnica Nicole St. John za The Hollywood Reporter, a u kolovozu je objavio da mu je dijagnosticiran rak. ‘Svako malo Bog će vam dati izazov i prepustiti vama da ga riješite. Kada mi je prvi put dijagnosticiran rak, morao sam stati i nisam htio dijeliti ni s kim. Ni s mojom obitelji. Danas sam konačno na mjestu za dijeljenje jer moja vjera postaje sve jača’, napisao je tada.

Rođen 7. travnja 1970. u Houstonu, Jefferson je diplomirao glazbeno kazalište na US International u San Diegu i magistrirao glumu na Sveučilištu Arizona. Dobio je svoju prvu ulogu u Boys on the Side. Glumio je Pudgy Ralpha zajedno s Jamiejem Foxxom, Leonardom DiCapriom i Samuelom L. Jacksonom u Django Unchained, potom se pojavio kao Charly u The Hateful Eight i kao kopneni gusar Keith u filmu Once Upon a Time in Hollywood.

Jefferson je također radio kao producent, glasovni umjetnik i trener glume. Njegovi drugi televizijski i filmski nastupi uključivali su Relative Opposites, Dad Stop Embarrassing Me!, You Too, Bosch: Legacy i Day Shift. Što se tiče kazališta, imao je uloge u turnejama i regionalnim kazališnim produkcijama kao što su Big River, Othello, Superior Donuts i Piano Lesson, javlja Index.

View this post on Instagram

A post shared by Keith Jefferson (@keith.jefferson)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)