Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:40 pm

FOTO/VIDEO Počela dalmatinska turneja hit predstave ‘Kad udari južina’

Piše M.K.

Večerašnjom izvedbom u prepunom Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru Petra Kraljev i Jagoda Kumrić započele su svoju dalmatinsku turneju hit predstave ‘Kad udari južina’.

Riječ je o komediji koja je izvedena premijerno ovog ljeta u Splitu a nakon čak tri rasprodane predstave u 25 dana, te 1500 zadovoljnih gledatelja, čini se kako predstavu ‘Kad udari južina’ očekuje dug i bogat kazališni život.

Potvrđuje to i publika koja je Jagodu Kumrić odabrala za najbolju glumicu kazališnog festivala ‘Teatar uz more’, dok je za najbolju predstavu u oštroj konkurenciji odabrana upravo komedija ‘Kad udari južina’!

Upravo na traženje publike Jagoda i Petra još jednom će zaigrati u Splitu u dvorani Lora i to u nedjelju 15. listopada u 20 sati. Turneju po Dalmaciji nastavljaju 21. listopada u 20 sati u HNK Šibenik te 22. listopada u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Imotskom.

‘Turneja naše komedije Kad udari južina nije mogla bolje otpočeti nego izvedbom pred prepunim HNK u Zadru. Hvala Zadrankama i Zadranima na predivnoj uspomeni koju nosimo iz njihova grada a radujemo se skorom susretu s publikom u Splitu, Šibeniku i Imotskom’, rekla je Petra Kraljev.

‘Kad udari južina’ priča je o najboljim prijateljicama Mimi i Giti čije prijateljstvo nagrizaju prešućene istine. Ipak, sve poteškoće samo će ih navesti da se suoče sa strahovima i osjećajima a njihovo cjeloživotno prijateljstvo postat će samo još čvršće.

Ulaznice:

ONLINE na www.teataruzmore.com te www.entrio.hr

SPLIT:  blagajna u Lori (pon-pet 17 – 20 sati) i knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati) 

ŠIBENIK: blagajna HNK Šibenik, od ponedjeljka do petka od 10 do 13 sati i 1 sat prije početka programa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)