Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:47 pm

Azamara Quest doveo 600 Amerikanaca koji će uživati u zadarskom zalasku sunca

Piše N.M.

Brod američke kruzin kompanije Azamara Cruises – RCC, Azamara Quest jutros je u Zadar doveo 600 putnika uglavnom američkih državljana.

Kruzer je pristao uz Istarsku obalu koju ta kompanija radije izabere za luku svog boravka u Zadru, a koji traje punih 12 sati. Vezali su se jutros u 8 sati a isplovit će u noć, u 20 sati. Putnici i 400 članova posade američkog brod u Gradskoj luci imat će idealan dan za upoznavanje Zadra, uživanje na suncu i moru kao i za izlete koje im organizira agent, javlja 057 Info.

Azamara Quest doplovio je iz Opatije. Prije toga su bili u Kopru gdje su se susrela sva četiri kruzera te kompanije i napravili počasnu vrtnju na moru koja je bila atraktivna za putnika i posadu sva četiri broda.

Na kruzeru Azamara Quest kapetan kao i ‘kapo od makine’ su Dubrovčani, a doznajemo kako su od devetorice časnika na Mostu trojica Hrvati.

Neki od njih će nastaviti smjenu plovidbom Amazone na kružnom putovanju Južnom Amerikom, a drugi će produžiti ili im se pridružiti na Antarktiku.

Azamara Quest ukrcala je putnike u luci Chioggia pokraj Venecije i tamo će ih iskrcati po povratku iz Kotora. Ona je pretposljednji brod te kompanije koja će ove sezone na jadranskoj ruti uploviti u Zadar. Prvo uplovljavnje bilo je još u travnju s Azmara Journey.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)