Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:43 pm

U općini Cista Provo otvoren novi ‘sretni park’ za vježbanje

Piše N.M.

Načelnik  Cista Provo Božo Ćubić i regionalna menadžerica prodaje Hrvatske Lutrije Dubravka Lasić otvorili su park za vježbanje na otvorenom. Na adresi Ulica Sv.Petra 3 u Cisti Provo, općini u srcu Dalmatinske zagore, otvoreno je tako novo vježbalište, dvanaesto u nizu kojeg je financirala Hrvatska Lutrija. 

‘Iznimno smo sretni što s našom donacijom možemo doprinijeti lokalnom razvoju i dobrobiti zajednice Ciste Provo. Hrvatska Lutrija kontinuirano radi na stvaranju poticajnog okruženja za rast i razvoj svih stanovnika Hrvatske. Naša tradicija društveno odgovornog poslovanja je ono čime se ponosimo i što nas usmjerava u budućem djelovanju u javnom interesu’, kazala je Dubravka Lasić.  

Natječaj za financiranje parkova za vježbanje jedna je u nizu aktivnosti provedenih povodom pedesetog rođendana Hrvatske Lutrije. Slučajnim odabirom izabrani su gradovi i općine diljem zemlje koji su tako ostvarili pravo na vrijednu donaciju. Jedini je uvjet bio da jedna od sprava za vježbanje bude prilagođena osobama s invaliditetom. Prilika za rekreaciju i druženje na zraku dobitna su kombinacija za dobro raspoloženje. 

Stanovnici Ciste Provo tako sada, zahvaljujući igračima Hrvatske Lutrije, imaju okupljalište za njegu sportskog duga i pozitivne energije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)