Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
5:28 pm

Turkish Airlines svečano proslavio 25 godina letova u Hrvatskoj

Piše N.M.

Svjetski poznata zrakoplovna kompanija, Turkish Airlines, obilježava 25 godina uspješnog putovanja u Hrvatskoj. 

‘Od prvog leta za Zagreb 27. listopada 1998. godine do današnjih 14 letova tjedno iz Zagreba za Istanbul, Turkish Airlines postao je sinonim za sigurnost, kvalitetu i udobnost putovanja’, poručuju iz kompanije, javlja Glas Istre.

E-karte, check-in opcije i Wi-Fi usluge u letu tek su neki od načina na koje ova zrakoplovna kompanija omogućuje putnicima da ostanu povezani sa svijetom tijekom leta. Ovaj globalni prijevoznik neprestano poboljšava svoje catering usluge kako bi mnogobrojnim putnicima pružio ukusne obroke, zajedno s uslugama zabave tijekom leta. Visoku razinu udobnosti putnika pruža flota od 429 modernih, štedljivih i ekološki osviještenih zrakoplova. Zbog mreže letova bez premca, Turkish Airlines je zaslužio titulu najboljeg zračnog prijevoznika u Europi. 

Ministrica turizma Nikolina Brnjac ovom je prilikom istaknula: ‘Čestitam Turkish Airlinesu na velikoj obljetnici, ali ponajviše na sjajnoj usluzi i reputaciji. U kontekstu razvoja cjelogodišnjeg turizma za Hrvatsku je iznimno važna dobra zračna povezanost te nam je zbog toga jako drago što u Turkish Airlinesu imamo kvalitetnog partnera koji Tursku povezuje direktno sa Zagrebom i Dubrovnikom, a s code share partnerstvom Croatia Airlines povezuje Pulu, Split i Zadar. Nadam se da će se to partnerstvo proširiti i na druge destinacije te na još više zračnih linija, a Turkish Airlinesu želim još puno uspješnih godina’.

Otvarajući vrata Dubrovniku, Turkish Airlines uvodi dva leta tjedno tijekom zimskog reda letenja, a čime proširuje mrežu letova koji povezuju Hrvatsku s više od 300 destinacija širom svijeta. Jedan od mnogobrojnih planova ove aviokompanije do kraja 2023. godine uključuje dodavanje nove destinacije u SAD-u, a to je Detroit. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)